Ενημέρωση για Ολοήμερο Πρόγραμμα και Πρωινή Ζώνη 2020-2021

  Στο ΔΣ Αντιμάχειας δύναται να λειτουργήσει για τους μαθητές Ολοήμερο Πρόγραμμα, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός. Οι μαθητές που το παρακολουθούν, μετά τη λήξη των μαθημάτων στις 13:15 σιτίζονται και κατόπιν προετοιμάζονται για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας. Οι ώρες δυνατής αποχώρησης είναι στις 15:00 και στις 16:00.

  Οι εγγραφές στο Ολοήμερο Πρόγραμμα πραγματοποιούνται έως τις 25/06/2020.

   

  Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

  α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.

  β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

  γ)οι μαθητές των οποίων ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες.

  Στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00) για υποδοχή (7:00-7:15) και ώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (7:15-8:00) έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα.

  Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                                                         ΔΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ

   

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Δημοτικό Σχολείο Αντιμάχειας

  Αντιμάχεια, Κως
  Τ.Κ. 85300
  Τηλ: 2242051851, 2242051300

  fax: 2242051300
  email: mail@dim-antim.dod.sch.gr

  © 2017 ΔΣ Αντιμάχειας. All Rights Reserved. Designed By Enginetemplates.com

  Please publish modules in offcanvas position.

  Free Joomla! templates by Engine Templates