Βιβλιοθήκη

  library

  Η βιβλιοθήκη μας

  Η δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου μας έχει δώσει μια διαφορετική «πνοή» σε όλους τους φίλους της ανάγνωσης και των βιβλίων. Την λειτουργία της έχουν αναλάβει οι μαθητές και οι μαθήτριες του Στ΄2  καθώς η αίθουσα της τάξης φιλοξενεί το πλούσιο έντυπο υλικό του σχολείου. Οι κανόνες είναι πολύ απλοί. Μέλος της βιβλιοθήκης θεωρείται κάθε μαθητής του σχολείου μας, και έχει δικαίωμα να δανειστεί όποιο βιβλίο του  αρέσει, με την υποχρέωση να το επιστρέψει σε 15 μέρες.

  Η βιβλιοθήκη μας λειτουργεί στο δεύτερο διάλειμμα της Πέμπτης και της Παρασκευής, μέρες κατά τις οποίες τα βιβλία και τα ράφια της αποκτούν κυριολεκτικά ζωή. Το ενδιαφέρον των παιδιών για το «εξωσχολικό» διάβασμα  ως δραστηριότητα κυριολεκτικά μας έχει εντυπωσιάσει. Αρωγοί φυσικά σε όλο το εγχείρημα είναι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου που οργανώνουν την έγκαιρη επιστροφή των βιβλίων αλλά και παρακινούν τους μαθητές να σέβονται τη λειτουργία της βιβλιοθήκης και τους κανόνες που την διέπουν.

  Κάθε βιβλίο είναι ένα εισιτήριο. Ο προορισμός; Πολλές φορές άγνωστος. Αλλά αυτό είναι και το κίνητρο. Να μάθουμε να κολυμπάμε και σε νερά που δεν ξέρουμε τι κρύβουν μέσα τους. Εσύ;... Έχεις επισκεφτεί τη βιβλιοθήκη μας;...

   

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Δημοτικό Σχολείο Αντιμάχειας

  Αντιμάχεια, Κως
  Τ.Κ. 85300
  Τηλ: 2242051851, 2242051300

  fax: 2242051300
  email: mail@dim-antim.dod.sch.gr

  © 2017 ΔΣ Αντιμάχειας. All Rights Reserved. Designed By Enginetemplates.com

  Please publish modules in offcanvas position.

  Free Joomla! templates by Engine Templates