Εγγραφές μαθητών/τριών Α' τάξης

                                            

  ΘΕΜΑ: «Εγγραφές μαθητών/τριών Α τάξης στο Δημοτικό Σχολείο Αντιμάχειας Κω για το σχολ. έτος 2020-2021»

   

   Οι εγγραφές για το σχολικό έτος  2020  – 2021 θα πραγματοποιηθούν (σύμφωνα με την Αρ.Πρωτ.Φ.6/55081/Δ1/13-05-2020) Εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ ως εξής:

   

  • Το σχολικό έτος 2020-2021 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως 31-12-2014.

   

  • Τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Δ.Σ. Αντιμάχειας περιλαμβάνουν τη γεωγραφική περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας, η οποία περιέχει το χωριό Αντιμάχεια και τον οικισμό Μαστιχαρίου.
  • Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 15/05/20 έως 29/05/2020.

  Οι  γονείς  και  κηδεμόνες  μπορούν  να  υποβάλουν τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση του ΔΣ Αντιμάχειας 10:00-12:00 από Παρασκευή 15/05/2020 έως Παρασκευή 29/05/2020.

   

   

    Δικαιολογητικά εγγραφής:

   

  • Επίδειξη Βιβλιάριου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

   

  • Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).

  (Το Έντυπο του ΑΔΥΜ θα το βρείτε εδώ)

  • Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα/κηδεμόνα, στην οποία δηλώνονται τα στοιχεία του/της μαθητή/τριας με βάση τα οποία θα πραγματοποιηθεί από το σχολείο η αναζήτηση του Πιστοποιητικού Γέννησης στο Πληροφορικό Σύστημα. Επισημαίνεται ότι δεν απαιτείται προσκόμιση Πιστοποιητικού Γέννησης Δήμου ή Κοινότητας από τους γονείς/κηδεμόνες.

  (την υπεύθυνη δήλωση των στοιχείων του μαθητή θα την βρείτε εδώ)

   

  Επιπλέον, Υπεύθυνες Δηλώσεις για την Κηδεμονία, την Προσέλευση και Αποχώρηση του/της μαθητή/τριας και συγκατάθεση ή μη για ανάρτηση φωτό ή βίντεο στη σχολική ιστοσελίδα.

  (την δήλωση κηδεμονίας θα την βρείτε εδώ)

  (την δήλωση Προσέλευσης και Αποχώρησης θα την βρείτε εδώ)

  (την δήλωση συγκατάθεσης για την Ιστοσελίδα θα την βρείτε εδώ)

   

  • Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή, λογαριασμός ρεύματος, τηλεφώνου, φορολογική δήλωση κ.λ.π.

   

  • Βεβαίωση Φοίτησης και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου. Τα έντυπα εκδίδονται και αποστέλλονται υπηρεσιακά από το Νηπιαγωγείο.

   

  • Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης, μπορούν να εγγράφονται στο προαιρετικό Ολοήμερο.

  (το έντυπο αίτησης για το ολοήμερο θα το βρείτε εδώ)

   Πρόγραμμα και Τμήμα Πρωινής Ζώνης κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων. Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00). Στο Ολοήμερο δύνανται να εγγράφονται: α) Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από    τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο  ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος  έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί β) Οι   μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και γ)Μαθητές/τριες που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες. (Η Αίτηση- Δήλωση επισυνάπτεται)

   

   Εγγραφές μαθητών αλλοδαπών ή προερχόμενων από χώρες του εξωτερικού

  Οι αλλοδαποί μαθητές μπορούν να προσκομίσουν ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό, επίσημα μεταφρασμένο, που να έχουν εκδοθεί το τελευταίο τρίμηνο.

   

  Πληροφορίες στα τηλ. 2242051300/6947780166.

   

  Η Διευθύντρια

  Καματερού Αικατερίνη

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Δημοτικό Σχολείο Αντιμάχειας

  Αντιμάχεια, Κως
  Τ.Κ. 85300
  Τηλ: 2242051851, 2242051300

  fax: 2242051300
  email: mail@dim-antim.dod.sch.gr

  © 2017 ΔΣ Αντιμάχειας. All Rights Reserved. Designed By Enginetemplates.com

  Please publish modules in offcanvas position.

  Free Joomla! templates by Engine Templates